Naučte se úspěšně grilovat se Zdeňkem Pohlreichem a vyzkoušejte jeho osvědčené recepty

časopis Ano, šéfe!
časopis Ano, šéfe!

V novém čísle časopisu Ano, šéfe! vám budou představeny restaurace Tiebreak na pražské Štvanici, Hotel Květnice v Tišnově a spousta dalších tipů, kam vyrazit za jídlem.

V rubrice „Šéfovy speciality“ se můžete těšit na Zdeňkovy „dovolenkové recepty“, kterými jistě nikdo nepohrdne. A protože k létu neodmyslitelně patří i osvěžující nápoje, najdete v novém čísle i recepty na broskvovou limonádu, rajčatový drink s bazalkou a hruškový koktejl. V hlavní roli budou v tomto čísle rajčata, a tak pro vás Zdeněk připravil rajčatovo-sýrový koláč, svěží polévku gazpacho a bruschetty po italsku. Milovníci sladkého, nebojte, ani na vás nebylo zapomenuto! Zdeněk ukáže, jak na výborné dezerty se zahradním a lesním ovocem.

A pro ty, kdo by se chtěli přiučit v kuchyni přímo od šéfa, přinášíme možnost vyhrát kurz vaření se Zdeňkem Pohlreichem. Stačí zodpovědět správně soutěžní otázku a napsat nám, které metodě úpravy suchým teplem se Zdeněk v tomto čísle věnuje. Soutěžit můžete až do 11. 9. 2018.

Letošní druhé číslo čtvrtletníku Ano, šéfe!, který vám ukáže jen to nejlepší ze stejnojmenného pořadu, je právě teď k dostání v trafikách a na pultech obchodů za 45 Kč. Obsahuje 68 stran plných skvělých receptů a další inspirace. Časopis si můžete předplatit na půl roku 2018 za pouhých 90 Kč.

časopis Ano, šéfe!
časopis Ano, šéfe!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama