Nové rubriky v prvním letošním čísle časopisu Ano, šéfe!

Nové rubriky v prvním letošním čísle časopisu Ano, šéfe!

Čtvrtletník Ano, šéfe! se v novém roce vrací s ještě více kulinárními tématy, technikami na vaření, informacemi o surovinách a kulinárními zajímavostmi. Čtenáři v něm najdou hned dvě nové rubriky –„Zdeněk Pohlreich vaří“ a „Pojďme si dát“, v níž budou recepty z méně známých či zajímavých surovin.

Letošní první vydání časopisu Ano, šéfe! se i s novými rubrikami samozřejmě podívá do restaurací, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe! Tentokrát to budou hotel Hvězda v Peci pod Sněžkou a restaurace Pod Lesem v Jílovišti. Co se v nich asi od návštěvy šéfa změnilo?

Nová rubrika „Zdeněk Pohlreich vaří“ představí techniku vaření v páře a přinese recepty na rybu v páře na asijský způsob, gua bao i dim sum knedlíčky. Zdeněk Pohlreich skutečně navštívil kulinární studio a recepty pro čtenáře u nás uvařil. Gurmáni se v další části časopisu dozvědí, jak si nejlépe vychutnat sýry a jak si udělat třeba snídaňové rösti s camembertem.

Představíme mrkev v netradiční roli, a to jako základ pro dort, buchty i muffiny. V další nové rubrice „Pojďme si dát“ se pod šéfovým drobnohledem ocitnou olivy a jejich všestranné využití nejen ve středozemní kuchyni.

To a mnoho dalšího najdete v prvním letošním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které Vás po nahrání do Vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.

Časopis si nově můžete objednat i prostřednictvím SMS ve tvaru SEF JMENO PRIJMENI ULICE C.P. OBEC PSC na čísle 90211. Text pište bez diakritiky. Cena SMS je 45 Kč, včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS PRAHA (tel. 296 363 199, e-mail: info@atspraha.cz).