Navigace
blanšírování
Notifikace
iPrima bez reklam
Nezmeškejte šanci získat iPrima bez reklam na 24 hod zdarma! Nabídka platí do
.
Aktivovat
Menu
Přihlásit se
Dárek
iPrima účet
iPrima bez reklam
K vaší registraci máte od nás iPrimu bez reklam na 24 hod zdarma.
Jste tu poprvé?
Zaregistrujte se
Máte již účet?
Přihlaste se
Notifikace
iPrima bez reklam
Nezmeškejte šanci získat iPrima bez reklam na 24 hod zdarma! Nabídka platí do
.
Aktivovat
Menu
Přihlásit se
Vyhledat
film, seriál, pořad, články
vyhledat
film, seriál, pořad
Téma: blanšírování
Související:
Zdeňkova akademie
recepty online
škola vaření
šéf Zdeněk Pohlreich
COVID-19
Jak zeleninu a ovoce zbavit případných virů? SZÚ radí blanšírování, odstraníte tak i pesticidy
Jedná se o tradiční metodu, která se používá pro přípravu chutné zeleniny v řadě receptů. Smířit se je ale třeba s tím, že se trochu sníží množství například vitamínu C...
Jedná se o tradiční metodu, která se používá pro přípravu chutné zeleniny v řadě receptů. Smířit se je ale třeba s tím, že se trochu sníží množství například vitamínu C...
reklama
Lekce blanšírování a recepty ze Zdeňkovy akademie pohromadě
Odkoukejte od Zdeňka Pohlreicha, jak docílit, aby zelenina zůstala i po tepelné úpravě krásně zelená, polévka čirá a maso šťavnaté. A hned si vyzkoušejte i několik receptů, které na téma blanšírování připravil se svými žáky v pořadu Zdeňkova akademie.
Zdeňkova akademie: technika blanšírování
Jak docílíme, že zelenina je po tepelné úpravě krásně zelená, polévka čirá a maso šťavnaté? Jak je možné, že umíme oloupat rajčata a třeba i broskve pro další úpravy? Pomůže nám k tomu technika blanšírování, kterou si představíme v dalším premiérovém dílu pořadu Zdeňkova akademie v neděli na Primě.
reklama
reklama
Chcete si užít všechno, co vám iPrima nabízí, opravdu naplno?
Přihlaste se přes váš Facebook nebo e-mail.
Rozumím
Nechci se přihlásit
Zavřít