Navigace
jak grilovat zdravě
Notifikace
iPrima bez reklam
Nezmeškejte šanci získat iPrima bez reklam na 24 hod zdarma! Nabídka platí do
.
Aktivovat
Menu
Přihlásit se
Dárek
iPrima účet
iPrima bez reklam
K vaší registraci máte od nás iPrimu bez reklam na 24 hod zdarma.
Jste tu poprvé?
Zaregistrujte se
Máte již účet?
Přihlaste se
Notifikace
iPrima bez reklam
Nezmeškejte šanci získat iPrima bez reklam na 24 hod zdarma! Nabídka platí do
.
Aktivovat
Menu
Přihlásit se
Vyhledat
film, seriál, pořad, články
vyhledat
film, seriál, pořad
Téma: jak grilovat zdravě
Související:
nejlepší recepty z grilu
šéf Zdeněk Pohlreich
mexické fajitas
pečené batáty
Perlička s kokosovým mlékem
Užijte si léto u grilu s videorecepty Zdeňka Pohlreicha!
Čas dovolených a vlahých večerů na zahradách či v kempech, je tady. Není nad letní grilovačky s přáteli a s rodinou. Vychutnejte si je s recepty Zdeňka Pohlreicha. Z několika desítek videonávodů z jeho pořadů Šéf na grilu a Rozpal to, šéfe! si zaručeně vyberete.
Čas dovolených a vlahých večerů na zahradách či v kempech, je tady. Není nad letní grilovačky s přáteli a s rodinou. Vychutnejte si je s recepty Zdeňka Pohlreicha. Z několika desítek videonávodů z jeho pořadů Šéf na grilu a Rozpal to, šéfe! si zaručeně vyberete.
reklama
Od kuřete po perličku. Takto šéf griluje drůbež, nejoblíbenější maso
Další nedělní grilovačku pod vedením šéfa zcela ovládlo drůbeží maso. Jak Zdeněk Pohlreich říká, není nic lepšího než dobře ugrilované kuře! K drůbežímu menu pak přihodil ještě křepelku, perličku a krůtu. Všechny videorecepty můžete sledovat níže. Začínáme kuřaty na rožni.
Šéfův fígl, jak vydlabat rajče před plněním a neprorazit slupku
Co může být složitého na vydlabání dužiny z rajčete, když do něho potřebujete naplnit třeba sýr před zapékáním? Pokud jste to ještě nezkoušeli, věřte, že své záludnosti to má a je fajn, když se jim rovnou vyhnete. Zdeněk Pohlreich ví, jak na to. Sledujte ho na videu.
Jak originálně grilovat ryby i mušle, předvede šéf zase v neděli na Primě
Zdeněk Pohlreich opět rozpálí gril na statku své Zdeničky, rozvášní chuťové buňky, ugriluje pro vodáky. Jednoduše, s nápadem i vtipem, prostě nejlíp, jak umí. Grilujte ryby a mušle jako šéf a budete spokojeni na každém dvorku nebo přímo u vody!
reklama
Jak grilovat bez masa podle šéfa Pohlreicha. Pusťte si celý díl jeho školy grilování
Další nedělní grilovačka byla připravena speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. Pusťte si celý nedělní díl Rozpal to, šéfe! online hned v úvodu a inspirujte se menu, které zaručeně ocení i ti, kteří jinak maso rádi.
Další nedělní grilovačka byla připravena speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. Pusťte si celý nedělní díl Rozpal to, šéfe! online hned v úvodu a inspirujte se menu, které zaručeně ocení i ti, kteří jinak maso rádi.
reklama
Nápaditá grilovačka úplně bez masa. Podle šéfa Pohlreicha zachutná každému
Další nedělní grilovačka bude speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. „To znamená, že nás čeká vegetariánské menu. Možná máte představu, jako mnoho ostatních, že nejíst maso rovná se jíst jenom mrkev a jinou zeleninu... tak to budete asi hodně překvapeni,“ uvádí šéf.
Videorecepty Zdeňka Pohlreicha na grilovanou zvěřinu stojí za vyzkoušení!
Hlavním tématem 3. dílu nedělní školy grilování Zdeňka Pohlreicha byla zvěřina. Pusťte si celý díl hned v úvodu nebo grilujte podle jednotlivých receptů, které najdete níže.
Šéf ukáže, jak chutně grilovat zvěřinu
Hlavní téma 3. dílu letošní školy grilování Zdeňka Pohlreicha? Zvěřina! „Tu já moc rád a ukážu vám svoje nejoblíbenější varianty,“ slibuje tentokrát náš šéf. Připravil si srnčí kýtu, daňčí, panenku z divočáka a prsa divoké kachny.
reklama
Další obsah
reklama
Chcete si užít všechno, co vám iPrima nabízí, opravdu naplno?
Přihlaste se přes váš Facebook nebo e-mail.
Rozumím
Nechci se přihlásit
Zavřít