FTV Prima posiluje mediální produkty pro automotive klienty

FTV Prima se společností CAR PR MEDIA spouští nový projekt CAR PR, který zastřeší nabídku mediálních produktů pro klienty z automobilové oblasti. FTV Prima tak vytvoří první ucelenou divizi, která nabídne reklamním zadavatelům ucelené crossmediální balíčky.

Ve spolupráci s předními odborníky z automotive segmentu chceme vybudovat nové portfolio produktů, které stávajícím nebo novým klientům rozšíří nabídku, a zároveň nám umožní navýšit reklamní potenciál. CAR PR MEDIA bude nejprve koordinovat spolupráci se stávajícím pořadem Autosalon a webem Autosalon.tv a postupně bude stát za rozvojem nových médií, ale i pořadů,“ říká Vladimír Pořízek, provozní ředitel FTV Prima.

V čele nového projektu CAR PR MEDIA jsou Vladimír Pořízek, provozní ředitel FTV Prima, a manažer Jiří Procházka. Za realizací crossmediálních balíčků a u vzniku dalších médií stojí dlouholetý moderátor pořadu Autosalon Josef Vrtal a zkušený mediální manažer a šéfredaktor Ondřej Běhal.

Televizní pořad Autosalon i nadále vyrábí a dodává pro FTV Prima produkční společnost Unicorn Pictures pod vedením nového jednatele Tibora Szilvasiho a úspěšného producenta Alexandra Filippova. Pořad Autosalon patří mezi primácké stálice, diváci jej mohou sledovat již od roku 2 000. Pořadem provázejí Josef Vrtal, František Fiala, Radek Vrtal, Josef „Sršeň“ Šiler, Jan Říha a Tereza Tobiášová. Hlasem Autosalonu se nově stala redaktorka Odpoledních zpráv Monika Leová. Ročně je natočeno až 52 dílů, ve kterých se otestuje více než 250 vozů, 25 motorek a vznikne minimálně 50 tematicky založených reportáží. Pořad Autosalon v premiéře na Prima COOL letos průměrně týdně sleduje 138 0000 diváků v CS 15+.