Prima jako první české médium zakládá oficiální kanál na platformě Viber

pořad Štiky na Viberu
Reklama

Televize Prima přichází s další inovací. V rámci marketingové kampaně k uvedení nové show Štiky spouští jako první české médium oficiální kanál na platformě Viber. Diváci se tak mohou v komunitě s názvem Štiky dozvědět informace o hlavních protagonistech a najít bonusové materiály. Jako první společnost v Česku bude mít Prima navíc také vlastní originální sadu virtuálních samolepek (Stickers), která tematicky vychází právě z pořadu Štiky.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat FTV Prima jako našeho prvního partnera v České republice a představit tak plný rozsah služeb nabízených na naší platformě. Vzhledem k tomu, že uživatelé služby Viber v České republice patří k nejaktivnějším v celém regionu, jsme přesvědčeni, že tato aktivita napomůže, abychom oslovili ještě vice uživatelů, společností, značek a médií a dále tak zvýšili popularitu aplikace Viber,“ řekla Daniela Ivanova, Partnerships Manager, Viber CEE.

„Při uvedení nových pořadů vždy hledáme nové cesty ke komunikaci, proto jsem rád, že jako první společnost v České republice založíme na Viber komunitu, kde mohou diváci sledovat příspěvky o novém pořadu. Zásadní výhodou Viberu například oproti Facebooku je, že dosah příspěvku nepodlá měnícímu se algoritmu, ale je zobrazen všem v rámci dané komunity,“ upřesňuje výhody Viberu Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Prima v rámci Viberu založila veřejný účet (Community) s názvem Štiky, kam bude pravidelně vkládat pikantnosti i videa z jednotlivých dílů pořadu a další žhavé informace o aktérech show. Součástí komunity bude také speciálně vytvořený Chatbot, který bude s fanoušky pořadu komunikovat, zasílat jim upozornění na novinky a také jim umožní například hlasovat pro svou oblíbenou postavu či předpovídat další vývoj děje. Dále si budou moci uživatelé stáhnout do svých telefonů sadu virtuálních samolepek vytvořených na motivy show a ty poté využívat ve svých soukromých konverzacích a posílat je svým přátelům. Napínavá reality telenovela z českého rybníčku Štiky i komunita na Viberu poběží od pondělí 23. dubna.

Viber je aplikace pro volání a zasílání zpráv, kterou po celém světě používá přes 1 miliarda uživatelů. Počet uživatelů ale stále roste, a to nejen díky širokému spektru funkcí, které aplikace svým uživatelům nabízí, ale také díky velkému důrazu na zabezpečení konverzací a soukromých dat uživatelů. Viber patří do skupiny Rakuten. Více informací naleznete na: www.viber.com.

pořad Štiky na Viberu
Reklama