Prima STAR zahájí vysílání již příští pondělí – 14. června

Nejnovější kanál skupiny Prima – Prima STAR – bude vysílat již od příštího pondělí, 14. června. Odstartuje hned ráno a v průběhu dne se diváci mohou těšit na historicky první díly Rodinných pout, S Italem v kuchyni nebo Božských dortů od Markéty. Připravena je pro ně i Carusošou či Jak se staví sen, v hlavním vysílacím čase pak Nikdo není dokonalý. Nový kanál si diváci mohou v DVB-T2, MUX 22 naladit již teď pod názvem Prima STAR (na původní pozici Test-1).
Prima STAR

reklama

„Kanál bude pro všechny milovníky klasické prima zábavy. Najdou na něm totiž všechny formáty, které milovali 28 let našeho vysílání, a na obrazovkách je v poslední době neměli šanci vidět. Často si však o ně psali, a tak jsme pro ně sestavili speciální kanál, kde všechny své oblíbené hvězdy uvidí,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Nový kanál začne vysílat již příští pondělí, a to hned ráno. Diváci si ho mohou naladit už nyní – v DVB-T2, multiplexu 22 pod názvem Prima STAR (na původní pozici Test-1). Připraveny jsou pro ně podrobné návody k automatickému i ručnímu ladění na www.star.iprima.cz. Kanál bude exkluzivně dostupný i pro zákazníky T-Mobile TV od tarifu XS výše, kterým se naladí automaticky na EPG pozici 18.

Jak naladit Prima STAR?

První večer se v hlavním vysílacím čase představí Nikdo není dokonalý s moderátorem Jiřím Krampolem a hosty Janem Rosákem a Janem Přeučilem. (Ne)vědomost českého národa společně ověří sérií zapeklitých otázek, přidají však i humorné historky ze svých profesí a soukromého života. Díl nabídne z dnešního úhlu pohledu i skutečnou retro otázku, a to: „Kolik haléřů má 5 korun?“

Prima STAR - seznam vysílačů

reklama