Skupina Prima otevřela v nové budově vlastní dětskou skupinu

Pro všechny zaměstnance a spolupracovníky skupiny Prima slouží od začátku března nově otevřená dětská skupina přímo v novém sídle společnosti v budově Vinice. Skupina má kapacitu 12 dětí a navštěvovat ji mohou děti od 18 měsíců věku až do zahájení povinné školní docházky. Její provoz pro skupinu Prima zajišťuje společnost Firemní školky s.r.o.
Slavnostní otevření DS Primáček

„Dětská skupina je pro nás jedním z důležitých benefitů pro zaměstnance, který nám zároveň umožňuje jejich přirozený návrat do práce po rodičovské dovolené. Školka funguje každý den od půl osmé ráno do půl šesté večer a rodiče ji mohou využívat pravidelně i nárazově, pokud potřebují hlídání pro dítě například jen na jeden den v týdnu,“ řekl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

„Naším cílem je rozvíjet potenciál každého dítěte, učit ho osamostatňování, socializaci ve skupině, a zároveň respektovat jeho specifické potřeby. Připravujeme dětem rozmanité činnosti založené na přímých zážitcích, podporujeme prožitkové učení a situační učení,“ říká o školce ředitelka společnosti Firemní školky s.r.o. Jolana Jakoubková.

Slavnostní otevření DS Primáček

Dětská skupina Primáček nabízí dětem velké množství aktivit – od výuky anglického jazyka či pravidelného ranního cvičení po kroužky keramiky a sportovních aktivit a návštěvy divadla. Děti se také zúčastní Olympiády Firemních školek, preventivních programů Městské policie hl. m. Prahy a Městské knihovny hl. m. Prahy a zapojí se do mezigeneračního projektu „Povídej“, jehož cílem je propojení dětí ze škol a školek a seniorů z domovů důchodců. S babičkami a dědečky se budou děti setkávat jednou týdně i v rámci projektu „Přečti,“ kdy senioři přijdou do školky dětem předčítat pohádky.

Nová dětská skupina se nachází přímo v prostorách objektu Vinice, do kterého se skupina Prima přestěhovala na konci loňského roku. Je orientována do klidné části bloku plné zeleně a dětem je k dispozici předzahrádka spolu se soukromou zahradou s hřištěm v nedalekém parku Ivana Jilemnického. Přímo ve školce je dětem k dispozici šatna, herna, umývárna a WC. Provoz školky je celoroční, kromě víkendů a svátků. Značka Primáček zastřešuje ranní pásmo pohádek, časopis pro děti i další aktivity zaměřené pro nejmenší publikum.

Další informace najdete na: https://dsprimacek.firemniskolky.cz/