Pondělí - Pátek 18.00
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 předkrm Foto: Z Prostřeno!
Tatarský biftek je risk, ale když to vyjde, je to onen kýžený zisk. A totéž dvakrát platí o ochuceném tataráku. Zde ale prý hostitel podcenil promíchání a místy byla slaný nebo sladký po kečupu.
Prima FRESH léto 2015  Foto:
Uteklo to jako jarní deště a právě vychází zbrusu nové letní číslo časopisu Prima Fresh, které je plné skvělých receptů a nápadů, jak si užít léto.
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 dezert Foto: Z Prostřeno!
Oblíbený moučník byl i součástí zábavy. Kdo umí nejlépe obracet palačinky?
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 hl. chod Foto: Z Prostřeno!
Zlatým hřebem Jiřího večeře byly roštěnky z vyzrálého hovězího podle rodinného receptu, kde je hodně cibule a hořčice.
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 polévka Foto: Z Prostřeno!
Podaří se Jiřímu uvařit lepší, hutnější a lahodnější zeleninový krém než ve čtvrtek Lucii?

Anketa

Anketa Komu přejete výhru?

Blažena Beldová Foto:
Monika Kutálková  Foto:
Josef Vrbiniak  Foto:
Jiří Zvěřina Foto:
František Peršín Foto:
Hroch versus Michal Foto:
Poslední večeři připravuje restauratér Jiří (36) a nemíní si ji nechat zkazit. Vzduchovka to jistí... Jen aby nebyla doopravdy potřeba! Na závěr vyhroceného týdne se podívejte v pátek od 18 hodin na...
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 dezert Foto: Z Prostřeno!
Pracný moučník byl prý opravdu famózní, jen Petr tam cítil trošku slanou chuť pomazánkového másla.
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 hl. chod Foto: Z Prostřeno!
Na panenku hosté dlouho čekali,ale nakonec jim až na Petra, kterému připadal vysušená, hlavní chod chutnal.
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 polévka Foto: Z Prostřeno!
Luciina polévka byla poměrně řídká, moc všední, zasloužila by si více brokolice a možná i koření či bylinek.
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 předkrm Foto: Z Prostřeno!
Salát s domácím, převážně petrželkovým pestem byl pro hosty trochu zklamáním.
Lucie bude z večera nervózní Foto:
Jediná žena týdne z Středočeského kraje a Prahy to nemá jednoduché. Petr řečený Hroch a Michal si vůbec nesedli a celý týden si vyřizují účty. A Lucie je z toho všeho tak nervózní, že dojde i na slzy...
Prostřeno XI (22) 17.6.2015 dezert Foto: Z Prostřeno!
Atilla je odpůrcem cukru, proto používá výrobky se sníženým obsahem cukru. To se týkalo těsta, ale krém a džem byly sladké dost.
Prostřeno XI (22) 17.6.2015 hl. chod Foto: Z Prostřeno!
Perkelt je hustší než guláš, tradiční maďarské nočky nebývají z bramborového těsta, ale jen z mouky – zde speciální. Proto připadaly hostům halušky nedovařené.

reklama

Líbí se vám PROSTŘENO?

Dejte nám to vědět kliknutím na tlačítko "To se mi líbí" a získejte přístup k nejnovějším informacím, fotkám a videím přímo z natáčení pořadu!

reklama