Pondělí - Pátek 18.00
Právě připravujeme Foto:
Ve Zlínském kraji se už na své vaření a prostírání těší čtyři ženy a jeden mladý muž, který z toho bude mít těžkou hlavu, ale nakonec zafunguje jako důležité trní mezi růžemi a sám si to též užije....
Prostřeno XI (18) 28.5.2015 předkrm Foto: Z Prostřeno!
Kdo chce, může si opečenou bagetu před obložením počesnekovat, chuti to jen pomůže.
Prostřeno XI (18) 28.5.2015 dezert Foto: Z Prostřeno!
Takové letní tiramisu… Hosté by asi radši uvítali tradiční podobu s kávou, pro někoho byl moučník také příliš tučný.
Prostřeno XI (18) 28.5.2015 hl. chod Foto: Z Prostřeno!
Nela se držela tradičního receptu, který se dusí až tři hodiny proto, aby se chuti ideálně prolnuly a masové ragú získalo tu správnou konzistenci.
Prostřeno XI (18) 28.5.2015 polévka Foto: Z Prostřeno!
Oblíbená italská polévka se liší podle regionu i momentálně dostupných či sezónních surovin. Hostitelka si s tím také nelámala hlavu, v polévce například chyběly fazole.

Anketa

Anketa Komu přejete výhru?

Jakub Líska  Foto:
Marek Malát  Foto:
Kristýna Vágaiová  Foto:
Nela Kořínková Foto:
Barbora Kolárová  Foto:
Nela Kořínková Foto:
Manažerka Nela (25), upatlaná od vaření, má ještě tepláky a hosté už klepou na dveře, jak tohle dopadne... Dívejte se ve čtvrtek od 18 hodin na Primě na Prostřeno!
New Image5 Foto: Z Prostřeno!
Dezert byl hodnocen asi nejlépe ze všech chodů, které hosté ve středu u Kristýny ochutnali.
New Image3 Foto: Z Prostřeno!
Hlavní chod je zajímavou veganskou alternativou k tomu včerejšímu od Marka. Kristýna předvařila a upekla sójové maso a uvařila knedlík, kam nepřišlo žádné vejce.
New Image2 Foto: Z Prostřeno!
Kristýna do své zeleninové polévky v bio kvalitě přidává i košťál brokolice, protože jí chutí připomíná kedlubnu, kterou má ráda. Zajímavým nápadem na zahuštění je pohanková kaše.
New Image4 Foto: Z Prostřeno!
Ve skupině se sešlo pár lidé, kteří už někdy experimentovali s bezmasou stravou, proto celkem bez reptání ochutnali i slunečnicovou pomazánku. Kdo nemá rád kedlubnu jako Bára, může ji servírovat k...
Kristýna vaří vegansky Foto:
Kristýně se sice povede transfomovat v rámci molekulární kuchyně šopský salát do pěny. Při servírování ovšem nastane menší chybička... Dívejte se ve středu na Primě od 18 hodin na Prostřeno!
Prostřeno XI (18) 26.5.2015 dezert Foto: Z Prostřeno!
Mladý hostitel Marek zabodoval i se svým atraktivním dezertem.

reklama

reklama